luni, 21 martie 2011

Totul despre machiaj

Machiaj pentru ochi caprui

Una dintre cele mai raspandite culori, ochii caprui sunt cei mai usori de machiat, in sensul ca accepta o paleta larga de culori. Idee de baza a unui machiaj pentru ochi caprui este sa se accentueze profunzimea privirii. In acest scop pot fi folosite nunate de auriu, kaki, verde, albastru, roz sau mov. Make-up artistii recomanda sa se evite bej, alb si negru mai ales daca ai tenul masliniu. In plus, pentru o privire seducatoare poti folosi un contur negru pe pleoapa superioara combinat cu una din nuantele recomandate si, in niciun caz, nu uita de mascara, unul dintre elemente definitorii pentru machiajul perfect al ochilor. Machiajul pentru ochi caprui iti lasa libertatea sa alegi orice culoare doresti, insa cel mai indicat este sa testezi cateva culori si sa vezi care dintre acestea se potriveste cel mai bine pe pleoapa si care iti scoate cel mai bine ochii in evidenta.
Machiaj pentru ochi verzi

Despre ochii verzi se spune „niciodata sa nu-i crezi”, insa un machiaj adecvat al ochilor te va face sa te pierzi in adancimea lor. Un machiaj pentru ochi verzi presupune sa folosesti nuante de maro-roscat, bej sidefat, auriu, argintiu, roz, rosu sau verde. Bineinteles ca poti combina toate astea cu un contur negru care sa iti accentueze privirea. Machiajul ochilor verzi va fi foarte reusit daca vei alege ca fard nuante de verde, iar la coltul interior al ochilor nuante de bej si alb. Astfel, vei crea impresia de iluminare si deschidere. Daca iti doresti un machiaj pentru ochi verzi cu adevarat special, incearca sa-ti colorezi genele cu un rimel de culoare albastru-bleumarin. Vei obtine un look iesit din comun si o privire plina de senzualitate.
Machiajul ochilor negri

Sunteti interesata de un machiaj pentru ochi negri? Ei bine, aflati ca acestei culori i se potrivesc toate nuantele de fard. Exista o libertate mult mai mare a nunatelor fata de ochii caprui. De multe ori, persoanelor cu ochi negri li se interzicea machiajul cu nunate inchise, ceea ce nu este intru totul adevarat. Machiajul ochilor negrii este cel mai reusit daca se folosesc nuante de negru, mov inchis, bleumarin si gri. In plus, daca vei sti sa creezi o concordanta cromatica a irisului cu genele si sprancenele, vei avea cea mai misterioasa si gingasa privire.
Ochi albastri

Daca aveti ochi albastri puteti incerca nuante de roz, maro, caramiziu, portocaliu, lila sau turcoaz. Oricare dintre aceste nunate va pica perfect pe pleoapa dumneavoastra creandu-va niste ochi albastri irezistibili. In machiajul ochilor albastri trebuie sa tineti cont si de culoarea tenului si, in functie de acesta, sa alegeti nuanta fardului (gri este foarte indicat pentru un ten mai inchis) combinat cu un contur negru pe pleoapa superioara. Ochii albastri sunt cel mai bine evidentiati daca folositi culori electrizante sau daca aplicati un contur complet al ochilor cu nuante contrastante fata de iris.

2 comentarii:

  1. soooper...este foarte interesant...eu am ochii verzi si poate o sa incerc un asemenea machiaj

    RăspundețiȘtergere
  2. incearca si sigur vei obtine un rezultat uimitor :) daca te intereseaza alte chestii despre make-up intreaba-ma si voi face tot posibilul sa iti raspund:)

    RăspundețiȘtergere